Monipuolista markkinointiosaamista

Joukostamme löytyy laajalla skaalalla taitoa ja kokemusta nykyaikaisen digitaalisen markkinoinnin toteuttamiseen. Uusin teknologia, kampanjoiden hallinta ja osuva sisältömarkkinointi ovat kaikki vahvasti tekemisemme ytimessä. Tiiminä toteuttaen näistä syntyy ehjiä ja toimivia kokonaisuuksia.

Tiimimme koostuu eri osa-alueisiin erikoistuneista ammattilaista, kuten digimarkkinoijista, sisällöntuottajista, web-suunnittelijoista ja analytiikka-asiantuntijoista. Tiimin tekemänä markkinointisi ei pysähdy yhden henkilön ollessa poissa, vaan toteutus rullaa sujuvasti kaikissa tilanteissa. Myös parhaat ideat syntyvät yhdessä ideoimalla. 

Johdonmukaisuus ja jatkuva kehittäminen ovat tie tuloksiin

Pyrimme tekemään asiakkaillemme johdonmukaista markkinointia suunnitelmallisina kokonaisuuksina. Näin markkinointitoimenpiteesi etenevät suunnitellusti yrityksesi henkilöitä kuormittamatta ja tuloksia syntyy tasaiseen tahtiin. 

Emme pelkästään toteuta markkinointia, vaan myös arvioimme sen tuloksellisuutta asetettujen mittareiden perusteella ja kehitämme sitä koko ajan paremmaksi.

Pidämme myös asiakkaamme ajan tasalla tuloksista jaettujen järjestelmien ja säännöllisen raportoinnin avulla.

Osaksi MIAMI-tiimiä?

Voisiko MIAMI olla sinulle se oikea paikka toteuttaa intohimoasi, kasvaa ja kehittyä? Työ meillä on yhdessä tekemistä ja haasteiden ratkaisua, jossa on jokaisella on oma tärkeä roolinsa. Koko motivoituneen tiimin osaamista hyödyntämällä luomme menestystä asiakkaillemme. Jos olet valmis laittamaan itsesi likoon ja haluat päästä mukaamme, ota yhteyttä!

» Lue lisää