Tavoita kohderyhmäsi tehokkaasti videolla YouTubessa

YouTubessa on kymmenittäin erilaisia kohdennusvaihtoehtoja, joten pystyt kohdentamaan videosi juuri halutulle kohderyhmälle. Demografisten tekijöiden lisäksi voidaan käyttää esimerkiksi elämäntapahtumiin perustuvia kohdennuksia tai hyvin yksityiskohtaisia kohdennuksia, kuten ostoaikeissa olevat henkilöt.

YouTube-mainonnan tarjoamat mahdollisuudet:

Miten teemme YouTube-mainontaa?

Kanssamme kaikki markkinointisi perustuu mitattuun dataan eikä vain siihen, mikä näyttäisi kivalta tai tuntuisi hauskalta. Jatkuvalla testauksella yrityksesi YouTube-mainonnasta saadaan koko ajan entistä toimivampaa ja se kehittyy tavoitteellisesti haluttuun suuntaan.

Läpinäkyvän toimintamallimme ansiosta tiedät aina, mitä teemme ja mitkä ovat seuraavat stepit. Osallistamme myös sinua oman toimialasi asiantuntijana, sillä yhdessä suunnittelemalla pääsemme parhaaseen lopputulokseen. Asiakkaanamme sinä omistat tilit, joilla operoimme, samoin kuin markkinoinnista kerätyn datan. Kaikki tieto on aina saatavillasi.

Uskomme siihen, että tehokkaammalla markkinoinnilla on positiivinen vaikutus koko liiketoimintaasi: Onnistunut markkinointi helpottaa myyntiäsi, tuo parempia asiakkuuksia ja yrityksesi työntekijöillä on paremmat mahdollisuudet onnistua omassa työssään.

Tilaa Youtube-mainontasi auditointi

"*" näyttää pakolliset kentät

Uutiskirje
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.