Meillä web-analytiikka on aina osa markkinointia

Web-analytiikka on alkumetreiltä asti mukana jokaisessa asiakkuudessamme huolimatta siitä, kuinka laajalle yhteistyö yltää. Analytiikan avulla markkinointibudjetti pystytään käyttämään mahdollisimman tehokkaasti, mikä luonnollisesti myös maksimoi saavutettavat hyödyt.

Web-analytiikan avulla saat varmaa tietoa mm. näistä:

Miksi tehdä markkinointiyhteistyötä juuri meidän kanssamme?

Kanssamme kaikki markkinointisi perustuu mitattuun dataan eikä vain siihen, mikä näyttäisi kivalta tai tuntuisi hauskalta. Jatkuvalla testauksella yrityksesi markkinoinnista saadaan koko ajan entistä toimivampaa ja se kehittyy tavoitteellisesti haluttuun suuntaan.

Läpinäkyvän toimintamallimme ansiosta tiedät aina, mitä teemme ja mitkä ovat seuraavat stepit. Osallistamme myös sinua oman toimialasi asiantuntijana, sillä yhdessä suunnittelemalla pääsemme parhaaseen lopputulokseen. Asiakkaanamme sinä omistat tilit, joilla operoimme, samoin kuin markkinoinnista kerätyn datan. Kaikki tieto on aina saatavillasi.

Uskomme siihen, että paremmalla markkinoinnilla on positiivinen vaikutus koko liiketoimintaasi: Onnistunut markkinointi helpottaa myyntiäsi, tuo parempia asiakkuuksia ja yrityksesi työntekijöillä on paremmat mahdollisuudet onnistua omassa työssään.

Tilaa web-analytiikkasi auditointi

"*" näyttää pakolliset kentät

Uutiskirje
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.