LinkedInin kohdennettu mainonta tavoittaa oikeat ihmiset

LinkedIn-mainonnan kiistaton etulyöntiasema on tarkka kohdennus, jota muut kanavat eivät pysty tarjoamaan. Mainontaa voidaan kohdentaa esimerkiksi ammattinimikkeen, toimialan, koulutuksen, työkokemuksen ja yrityksen nimen perusteella. Kohdennuksia yhdistelemällä kohderyhmästä saadaan hyvinkin tarkka, jolloin mainosbudjetti osuu tehokkaasti juuri oikeaan joukkoon. Jos tavoitteena on tavoittaa esimerkiksi yritysten johtohenkilöitä, LinkedIn tarjoaa siihen hyvät mahdollisuudet.

LinkedIn-mainonnan tarjoamat mahdollisuudet:

Miten teemme LinkedIn-mainontaa?

Kanssamme kaikki markkinointisi perustuu mitattuun dataan eikä vain siihen, mikä näyttäisi kivalta tai tuntuisi hauskalta. Jatkuvalla testauksella yrityksesi LinkedIn-mainonnasta saadaan koko ajan entistä toimivampaa ja se kehittyy tavoitteellisesti haluttuun suuntaan.

Läpinäkyvän toimintamallimme ansiosta tiedät aina, mitä teemme ja mitkä ovat seuraavat stepit. Osallistamme myös sinua oman toimialasi asiantuntijana, sillä yhdessä suunnittelemalla pääsemme parhaaseen lopputulokseen. Asiakkaanamme sinä omistat tilit, joilla operoimme, samoin kuin markkinoinnista kerätyn datan. Kaikki tieto on aina saatavillasi.

Uskomme siihen, että tehokkaammalla markkinoinnilla on positiivinen vaikutus koko liiketoimintaasi: Onnistunut markkinointi helpottaa myyntiäsi, tuo parempia asiakkuuksia ja yrityksesi työntekijöillä on paremmat mahdollisuudet onnistua omassa työssään.

Tilaa LinkedIn-mainontasi auditointi

"*" näyttää pakolliset kentät

Uutiskirje
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.