Google Ads -hakusanamainonta löytää oikean ostoikkunan

Google-hakusanamainonnalla tavoitetaan erityisesti ostovalmiit asiakkaat verkosta, kun he etsivät palveluita tai tuotteita. Hakukonemainonta on kustannustehokasta, koska maksat vain tuloksista. Mainoksiasi näytetään yrityksesi tarjontaan liittyvien hakujen yhteydessä. Hyvin ajoitettu tietokoneelta tai mobiililaitteelta nähty mainos toimii tärkeänä osana ostopolkua.

Hakusanamainonnan avulla:

Miten teemme Google-mainontaa?

Kanssamme kaikki markkinointisi perustuu mitattuun dataan eikä vain siihen, mikä näyttäisi kivalta tai tuntuisi hauskalta. Jatkuvalla testauksella yrityksesi Google-mainonnasta saadaan koko ajan entistä toimivampaa ja se kehittyy tavoitteellisesti haluttuun suuntaan.

Läpinäkyvän toimintamallimme ansiosta tiedät aina, mitä teemme ja mitkä ovat seuraavat stepit. Osallistamme myös sinua oman toimialasi asiantuntijana, sillä yhdessä suunnittelemalla pääsemme parhaaseen lopputulokseen. Asiakkaanamme sinä omistat tilit, joilla operoimme, samoin kuin markkinoinnista kerätyn datan. Kaikki tieto on aina saatavillasi.

Uskomme siihen, että tehokkaammalla markkinoinnilla on positiivinen vaikutus koko liiketoimintaasi: Onnistunut markkinointi helpottaa myyntiäsi, tuo parempia asiakkuuksia ja yrityksesi työntekijöillä on paremmat mahdollisuudet onnistua omassa työssään.

Tilaa Google-mainontasi auditointi

"*" näyttää pakolliset kentät

Uutiskirje
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.